ISPARTA / YALVAÇ - Borsa İstanbul Ortaokulu

Nis

6,7,8. Sınıf öğrencilerimiz Isparta Gökkubbe Fuar Alanında düzenlenen TÜBİTAK BİLİM ve Proje sergisini ziyaret ettiler.

Nis

23 Nisan, Cumhuriyetimizin temelini oluşturan önemli bir gündür. Çünkü  “Büyük Millet Meclisi” 1920 yılında, bugün açıldı. Günün başka bir özelliği daha vardır: Ulusal egemenlik bayramı olarak kutlanan bugün, Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmiştir. Bu tarihi günün yıldönümü her zaman olduğu gibi bu yıl da  öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımıyla çoşkuyla okulumuzda kutlanmıştır.

Mrt

Yalvaç Belediyesinin 8. sınıflar için düzenlemiş olduğu deneme sınavının şubat ayı sonuçları açıklandı. Okulumuzda dereceye giren öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak için sosyal faaliyetler düzenlenmeye devam ediyor. Öğrencilerimiz Ahmet TOPAL, Altan ÖZDAMAR, Tuana ŞERBETÇİ ve öğretmenimiz İsmail SARIKOÇ'a katılımları ve emekleri için teşekür ederiz.

Mrt

Öykü ve şiir kitaplarıyla bilinen Eğitimci Yazar Hasan BAŞDEMİR 5 Mart Salı günü okulumuzu ziyaret etti ve öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Hem ilkokul hem de ortaokul öğrencilerimizin katıldığı söyleşiler büyük ilgiyle karşılandı. Söyleşi kitapların imzalanmasıyla sona erdi.

Şbt

İlkini 19/02/2024 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Yazar Söyleşilerinin ikincisini Yazar Hakan YILDIRIM ile gerçekleştirdik. Davetimizi kırmayan Sayın Hakan YILDIRIM'a, orgazizasyonu yapan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Sporları Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Türkiye 2. liği elde eden Okulumuz 8/B sınıfı öğrencimiz Sultan GÖDE;  takım arkadaşları Yusuf KARA ve Türkan Nur GÖDE ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ARMUTOĞLU'nu ziyaret ettik.

Şbt

Okulumuzun tüm bölümleri gerekli temizlik ve dezenfekte işlemleri yapılarak öğrencilerimiz için 2. döneme hazır hale getirilmiştir.

Ock

Okul bahçemiz öğrencilerimiz için geleneksel oyunlarımızı oynayabilecekleri oyun alanları ile donatıldı.

Ock

Ara

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA FİLİSTİN/GAZZE YARARINA OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN KERMESİMİZ OLDUKÇA BEREKETLİ GEÇMİŞ OLUP; ÜRÜN GÖNDERİP SATIŞ YAPAN, NAKDİ YARDIMDA BULUNAN TÜM VELİLERİMİZE,ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Bilen Oturur Etkinliği:

Kasım ayı içinde tüm sınıflarda “Bilen Oturur” etkinliği düzenlendi. Bu etkinlikte, sınıfta belirlenen bir kelimenin anlamı, eş anlamlısı, kök ve eklerine ayrılışı, cümle içinde kullanımı gibi konularda sorular soruldu. Doğru cevap veren öğrenciler sırayla oturdu. Bu etkinlikle öğrenciler, kelimelerin anlamlarını ve kullanımlarını pekiştirme fırsatı buldular.

Ara

32 Şair 32 Şiir projesi kapsamında ortaokul öörencilerimiz şiir dinletisi sundular. Gerçekleştirdikleri hoş etkinlikten dolayı öğrencilerimizi kutlar, emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bilim Sanat Sergimiz de emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz